Årsstämma 2017

Vi har idag hållit årsstämma för Kalvdansens samfällighetsföreningen.

Ordförande Michael Abrahamsson föredrog verksamhetsberättelsen och informerade om det arbete som gjorts. Styrelsen har haft sju (7) protokollförda möten under året och driftsatt ny faktureringsrutin, ny modell för VA-beräkning och debitering. Ekonomin är i god ordning vilket vitsordades av revisor Daniel Persson.

Det har hållits två städdagar under året som gick, samtliga lampor i gatubelysingen har bytts och rengjorts, kräftskivan hölls med extra inslag av en hoppborg som var väldigt uppskattad. Det har varit en mild vinter och snöröjningen har varit lätt hanterad. Farthinder införskaffades under 2016 och placerades ut direkt gatan sopats.

Inga motioner har behandlats.

Till styrelsen valdes Jonas Niklasson som ledamot på två (2) år [omval], Christian Elmekjær som ledamot på två (2) år [nyval], Patrik Andreasson som suppleant på ett (1) år [nyval].

Till revisor valdes Daniel Persson på ett (1) år och till revisorssuppleant John Lundman på ett (1) år.

Det beslutades att kräftskiva kommer hållas lördagen den 26:e augusti samt att styrelsen hyr partytält och hoppborg för ändamålet.

Styrelsen gavs i uppdrag att starta upp projekt Grannsamverkan samt jobba för att få till en upprustning av lekplatsen mellan Settungsvägen/Ringvältsvägen.

Nedladdningsbara filer