Årsstämma 2018

Det har idag hållits årsstämma för Kalvdansens samfällighetsföreningen.

Ordförande Michael Abrahamsson föredrog verksamhetsberättelsen och informerade om det arbete som gjorts under det gångna året. Styrelsen har haft sju (7) protokollförda möten under året och bland annat startat upp Grannsamverkan samt påbörjat arbetet med upprustning av lekplatsen vilket kommer göras tillsammans med Ängegårdens samfällighetsförening. Med anledning av ny dataförordningar har rutiner och samtycke för behandling av personuppgifter upprättats i enlighet med GDPR.

Ekonomin är i god ordning och fakturerings- och bokföringsrutiner fungerar väl vilket även vitsordades av revisor Daniel Persson.

Det har hållits två städdagar under året som gick och som vanligt även kräftskiva i augusti i rondellen med hoppborg för barnen.  Som föregående år var det en relativt mild vinter och snöröjningen har varit lätthanterad.

Inga motioner har behandlats.

Till styrelsen valdes Michael Abrahamsson som ordförande på ett (1) år [omval], Jonas Niklasson som ledamot på två (2) år [omval], Christian Elmekjær som ledamot på två (2) år [nyval] samt Patrik Andreasson som suppleant på ett (1) år [omval].

Till revisor valdes John Lundman på ett (1) år och till revisorssuppleant Mattias Wikström på ett (1) år.

Det beslutades att kräftskiva kommer hållas lördagen den 25:e augusti samt att styrelsen införskaffar partytält samt undersöker alternativ till  hoppborg.

Nedladdningsbara filer